Villasukkaprojekti

VillesuketBEST.jpg        Partion-logo_sin.pngtapme.png

Villasukkaprojekti

”Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää…”

Suomen kylmä talvi kolkuttelee jo kohta ovella ja villasukat on taas kaivettava kaapin kätköistä. Vai miten se menikään? Itse olen ainakin käyttänyt villasukkia koko kesän ja uusille sukille, niin kuin uusille kavereillekin, löytyy aina tilaa, sillä sukat tuppaavat kulumaan kovassa käytössä nopeasti.

Idea Suomi-villasukista syntyi eräänä koleana talvipäivänä, kun pohdiskelin erilaisia varainkeruumenetelmiä lippukunnallemme – Tapiolan Metsänkävijöille. Verkkokalvolleni piirtyi kuva villasukista, joista vasen pari olisi valkoinen ja oikea pari sininen, aivan kuten metsänkävijähuivissakin. Viimeistelin sukat vielä mielessäni lisäämällä molempiin varsiin kaksi raitaa vastakkaisissa väreissä. Ajatus oli nyt valmis.

Kerroin ideasta heti ystävälleni, joka kuuluu myös samaan lippukuntaan. Innostuimme molemmat ja aloimme miettiä kuinka saisimme hankittua villasukkia myytäväksi lippukuntalaisille ja muille halukkaille. Löytyisikö innokkaita neulojia ottamaan haasteen vastaan?

Sadan itsenäisen vuoden kunniaksi haastan teidät kaikki yhdessä neulomaan Suomen väreissä 100 paria villasukkia 6.12.2017 mennessä.

Toivottavasti sinäkin haluat tukea partiotoimintaa ja neuloa yhdet (tai vaikka useammatkin) sukat ja lahjoittaa ne partiotoiminnan tueksi, sillä onhan partio maailman parasta vapaaehtoistyötä. Lisäksi lahjoitamme 20 % tuotoista Suomen luonnonsuojelutyön hyväksi. Me partiolaiset Tapiolan Metsänkävijöissä hoidamme myyntipuolen ja huolehdimme tietysti, että tuotot menevät hyvään tarkoitukseen! Villalangat saat ilmaiseksi Tapiolan Metsänkävijöiltä.

Lisätietoja: 0403745987 tai suomivillasukat@gmail.com

Iloisia hetkiä sukkapuikkojen parissa!

Emma Lahtinen, projektipäällikkö

Katariina Pekkonen, yhteistyöpäällikkö

Liinu Yli-Hongisto, markkinointipäällikkö

IMG_7102.JPG

Projektiin osallistuminen

Kuka tahansa innokas, joka haluaa pienellä vaivannäöllä tukea lippukuntamme toimintaa ja haluaa olla osallisena mahtavaa tempausta ja yhteistyöprojektia, on enemmän kuin tervetullut joukkoomme. Olit sitten nuori tai vanha, partiolainen tai ei-vielä-sellainen  kannetaan yhdessä kortemme kekoon!

Tehdäksemme osallistumisen teille mahdollisimman helpoksi olemme koonneet Neulojan toimintaohjeeseen kaiken olennaisen tiedon, kuten Mistä voin noutaa langat? tai Milloin sukat on oltava valmiina? Lisäksi villasukkien neulomiseen löytyy täsmälliset ohjeet, jotka kannattaa lukea huolella läpi ennen kuin ryhtyy työn touhuun!

Tärkeitä päiviä

-       sunnuntaisin klo 18 – 20
-       tai erikseen sovitusti
  • Sukkakerho: sunnuntaisin 22.10. alkaen klo 18 – 20

    Kerho kokoontuu TapMe:n kololla osoitteessa Opintie 2, Espoo. Paikalle voi tulla kysymään neuvoa neulomisen kanssa, jutustelemaan, kahvittelemaan tai ihan vaan neulomaan. Lankoja voi myös noutaa kerhon kokoontumisaikoina. Tervetuloa mukaan!

  • Valmiiden sukkien toimitus kololle - Sunnuntaihin 3.12. mennessä! (huom! ei syyslomaviikolla)
-       tiistaisin klo 19 – 20
-       torstaisin klo 17 – 18
-       sunnuntaisin klo 18 – 20