Töhnä-blogi

Töhnä testaa: Laskiaispullat

Share |

Sunnuntai 8.2.2015 klo 21:38 - Viivi


Laskiaissunnuntaihin on enää viikko, joten on oiva hetki testata parhaat laskiaispullan täytteet. Onko paras pullan täyte vadelmahillo, mantelimassa, vai kenties nutella? Töhnän seitsenhenkinen raati kokeili erilaisia täytevaihtoehtoja.

tohna_testaa-pulla2.jpg

tohna_testaa_pulla3.jpgTestin voittajaksi selvisi mantelimassan ja kerman yhdistelmä.Nutellan ja kerman yhdistelmä ei saavuttanut suurta suosiota ja jäi testin jumboksi, mutta sen sijaan hilloon yhdistettynä nutella nousi jaetulle toiselle sijalle.

Taulukossa on esitelty kokeillut makuyhdistelmät, kouluarvosana (4-10) ja raadin kommentit.

hillo ja kerma

 

 

mantelimassa ja kerma

nutella ja hillo

mantelimassa ja nutella

nutella ja kerma

mantelimassa ja hillo

8.3

 

8.7

8.5

7.5

6,5

8.5

Klassinen ja perinteikäs mutta hieman tylsä yhdistelmä. Hillo antaa mukavaa raikkautta pullaan.

Mui bueno!

Täyttävä ja aika makea yhdistelmä, mutta ei se mitään. Tiivis mantelimassa antaa rakennetta kokonaisuuteen.

Raadin suosikki!

Yllättävän hyvä, raskas nutella ja raikas hillo tasapainottavat mukavasti toisiaan.

Testin yllättäjä!

Liian makea, aika kuiva.

Kuiva, nutella tarttuu hampaisiin. Suklaan ja pähkinän ystävälle!

Mantelimassan ja hillon aromit sopivat hyvin yhteen. Yhdistelmään sopii erinomaisesti kolmanneksi kerma.

tohna_testaa_pulla

Makeaa laskiaista kaikille!

Avainsanat: testi