Tarjoa partioelämyksiä – osallistu keräykseen! 

Tukikeräys Karhunpesän saunan rakentamiseksi

Partio on yhdessä tekemistä ja oppimista. Yllättäviäkin juttuja ja sellaista monipuolisuutta, jota harvassa muussa harrastuksessa pääsee kokemaan.

Partiomuistoista rakkaimmiksi ovat jääneet ne, joissa ollaan juuri niiden tärkeimpien kavereiden kanssa tekemässä ja kokemassa yhdessä. Ehkä vähän väsyneinä, ehkä kengät kurassa ja kuusenneulasia hiuksissa? Isolla porukalla tai ihan vain parin kaverin kanssa makuupusseissa supattelemassa.
Syntyy muistoja, jotka saavat hymyilemään itsekseen vielä 30 vuoden jälkeenkin.

TapMen Karhunpesällä on syntynyt näitä muistoja jo usealle partiosukupolvelle. Nyt lisätään Karhunpesän käyttömahdollisuuksia ja rakennetaan pellon reunaan hirsinen puulämmitteinen sauna, jonka suunnittelussa painottuvat pitkäikäisyys ja kestävät arvot. Samalla huolehditaan itse Karhunpesästä ja sen piha-alueesta. Kunnan vesiliittymä ja tonttivesiposti saatiin jo käyttöön lokakuun alussa!

Osallistu keräykseen ja anna nykyisille ja tuleville partiolaisille elämyksiä ja kestäviä muistoja.
Saunaprojektin muusta varainhankinnasta kerrotaan tarkemmin omalla sivullaan.

Voit lahjoittaa suoraan saunaprojektin pankkitilille

FI55 5721 1520 4617 03

tai MobilePayn kautta numeroon 86193 tai oheisella QR-koodilla.

Kiitämme kaikista lahjoituksista ja saunaprojektin hyväksi tehdystä työstä!

Kutsu saunomaan tulee toivottavasti vuoden 2024 loppupuolella, sitä ennen projektiin voi tutustua näillä nettisivuilla ja TapMen somekanavissa.

Keräysaika on 27.10.2023–21.1.2024. Keräysnumero: RA/2023/1259. Keräysvarojen toissijainen käyttötarkoitus on partiolippukunnan viikkotoiminta sekä retket ja leirit. 

Yhteystiedot

Saunaprojektin etusivulle