JohtajatJohtajat

Mitä sinä tarvitset? Tällä sivulla sinulle tarjotaan mitä vain johtamiseen liittyviä juttuja. Ota reippaasti yhteyttä, jos kuitenkin toivoisit sivulle vielä jotain uudistuksia, tai mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan mieltäsi.

Huom! Mikäli sinulla on hyviä vinkkejä Karhunpesän pään menoksi, voit lähettää palauteosiossa ideasi tai sähköpostilla hallituslaisille.

Kurssimaksukäytäntö

Jos et pääse ilmoittautumallesi kurssille…

  • Ilmoita siitä HETI koulutusvastaavalle, koska tilallesi voidaan vielä löytää joku toinen – jos sellainen löydetään, et joudu maksamaan kurssista mitään.
  • …ja jätät kurssin väliin sairastumisen vuoksi, ilmoita siitäkin ja toimita lääkärintodistus.
  • …ja sinulla on jokin muu tärkeämpi tapahtuma saatat joutua maksamaan koko käymättömän ilon itse, mutta voit lähettää hallitukselle selvityksen poissaolostasi.
    Tarpeeksi hyvästä syystä voimme päättää, että maksat kurssista vain puolet.

Lippukunta maksaa käydyt kurssit – miksi et siis käyttäisi tilaisuuttasi?

Paperipartio

Lippukunnan tilinumero on OKO 572115-236711.

Tilityslomake
Täytä, jos sinulla on hallituksen jäsenen luvalla ostettujen tarvikkeiden kuluja (eli kuitteja), joita haluat lippukunnan maksavan takaisin tilillesi. Toimita talousvastaavalle.
Tapahtumaraportti
Täytä jokaisen tapahtuman (retki tms. myös päiväretket) jälkeen. TÄRKEÄ, koska näiden mukaan saadaan tehtyä vuosiraportteja. Toimita talousvastaavalle.
Kurssien osallistumislupa
Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kursseille kaikilta alle 18-vuotiailta vaadittava huoltajan allekirjoittama osallistumislupa. Toimita kurssivastaavalle.