Jäseneksi

Löydä oma paikkasi TapMesta!

Tapiolan Metsänkävijöihin voi liittyä koska vain ja kuka vain. Sudenpennut ovat 7–10-vuotiaille, seikkailijat 10–12-vuotiaille, tarpojat 12–15-vuotiaille, samoajat 15–17-vuotiaille, vaeltajat 18–22-vuotiaille. Lisäksi noin 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat kuuluvat johtajiin. Lippukuntaan liittyminen tapahtuu Suomen Partiolaisten Kuksa-jäsenrekisterin kautta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme lisätietoa. Jäsenrekisterinhoitajana ja uusien jäsenten yhteyshenkilönä toimii Kosti Koivunen (etunimi.sukunimi@tapme.fi). Halusitpa sudenpennuksi, seikkailijaksi, tarpojaksi, samoajaksi, vaeltajaksi tai johtajaksi, ota rohkeasti yhteyttä! Kaikki partiotoiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin ja otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Erityisesti kaipaamme yli 15-vuotiaita johtajia mukaan toimintaan. Voit tutustua avoinna oleviin lippukuntamme pesteihin Avoimet pestit -sivulta. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös kaikki yli 22-vuotiaat eli partiossa, aikuiset. Lue lisää siitä, millaista on olla aikuisena partiossa.

Suomen Partiolaisten jäsenenä voi osallistua partiotoimintaan vakuutettuna. Vuoden 2024 jäsenmaksu on 64,50 €. Lippukuntamme ei peri erillistä maksua, vaan kaikki toiminta rahoitetaan varainkeruulla ja avustuksilla.

Jäsenedut

  • Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenlehti (neljä kertaa vuodessa)
  • 10 % alennus Scandinavian Outdoorista sähköistä jäsenkorttia näyttämällä (ei koske partiotuotteita)
  • 10 % alennus Partioaitasta sähköistä jäsenkorttia näyttämällä
  • 10 % alennus Varuste.net:stä sähköistä jäsenkorttia näyttämällä