Aikuisena partioon

Aikuisilla on tärkeä rooli lippukunnassamme etenkin nuorten johtajien tukemisessa. Osaat sitten tarjota apua retkien muonittamiseen, huoltohommiin, ryhmän vetämiseen tai kaipaat paikkaa, jossa oppia uutta itsestäsi, muista ja maailmasta, olet tervetullut mukaan omana itsenäsi. Partio on aikuisillekin ennen kaikkea harrastus, joka tarjoaa mielekästä tekemistä nuorten ja nuorten mielisten kanssa luonnossa toimien. Pistä viestiä vaikkapa pestijohtajalle tai lippukunnajohtajalle, ja lähde mukaan seikkailuun!

Aikuisena voit osallistua retkille ja leireille sekä johtajiston omaan toimintaan, kuten virkistysiltoihin. Lippukunnassa on myös tarjolla monenlaisia pestejä eli vapaaehtoistehtäviä. Perehdytämme pesteihin kattavasti ja tarjoamme vapaaehtoisille kaksi ilmaista partiokurssia vuodessa.

Monet aikuiset tykkäävät tehdä myös pestejä erilaisissa projekteissa. Esimerkiksi suurleirien rakennuttajamestarin tai johtajaohjelmapäällikön pesti voi avata silmiä valtavasti partiossa. Projektipesteissä pääsee kohtamaan paljon muita aikuisia partiolaisia ja tekemään kunnianhimoisesti töitä oman tiimin kanssa yhteisten tavoitteiden eteen.

Yksi aikuisten kohokohta partiossa on joka toinen vuosi yli 18-vuotiaille järjestettävä johtajuusseminaari Johtajatulet. Upea ulkoilmatapahtuma houkuttelee mukaan johtajuudesta kiinnostuneita ihmisiä myös partion ulkopuolelta.