Partiotoiminta korona-aikana

  • Yli 12-vuotiaat tarpojat etänä (25.2. alkaen)
  • Sudenpennut ja seikkailijat ulkona edelleen
  • Johtajien kokoukset etänä (myös samoaja- ja vaeltajakokoukset)
  • Kevätkokoukseen suositellaan etäosallistumista

Yli 12-vuotiaiden, eli tarpojien ja sitä vanhempien viikkotoiminta järjestetään etäyhteyksin 25.2.2021 alkaen, ainakin kolmen viikon ajan. Sudenpentujen ja seikkailijoiden kokoukset jatkuvat ulkosalla.

Toistaiseksi 7-12-vuotiaiden viikkotoiminta TapMessa järjestetään ryhmän kesken ulkona, säästä riippumatta. Etenkin pakkasella ja sateella asian mukaisesta pukeutumisesta on syytä huolehtia. Kiinnitämme huomiota turvaväleihin ja hygieniaan tavallista enemmän ja esimerkiksi kontaktileikit jäävät pois ohjelmasta.

Kololla on mahdollista käydä vessassa ja käsipesulla, mutta emme vietä aikaa sisätiloissa.

Kokouksen voi jättää matalalla kynnyksellä väliin, jos partiolaisella ilmenee pieniäkin koronaoireita. Sairaana täytyy jäädä kotiin. Viesti vaan omalle johtajalle, ettei pääse paikalle.

Kaikki yli 12-vuotiaat partiolaiset käyttävät kasvomaskia tapaamisissa.

Johtajien kokoukset ja muu yli 12-vuotiaiden toiminta järjestetään etäyhteyksin – kuitenkin TapMe-henkeä ylläpitäen!

Päiväretkiä saamme järjestää ryhmäkohtaisesti lähiympäristössä ulkoilemalla. Pidempien koko lippukunnan ja ikäkausien retkien toteutumista joudumme odottamaan vielä.

Pyrimme tiedottamaan toimintamuotojen muutoksesta ja mahdollisista tapahtumien perumisesta pikimmiten, uusien piirikohtaisten ohjeistusten ilmestyttyä.

Mikäli epäilet, että muu ryhmä on voinut altistua koronalle partiotoiminnassa. Otathan yhteyttä kyseisen ryhmän johtajaan sekä lippukunnanjohtajaan.