yleista.jpgYleistä toiminnasta

Tapiolan Metsänkävijöiden jäsenmäärä on n. 130. Jäsenistä on suurin piirtein puolet tyttöjä ja puolet poikia.

Viikoittain TapMen innokkaat sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat johtajiensa kanssa kolollemme tekemään toinen toistaan hauskempia juttuja partiotaitoja unohtamatta. Kolomme sijaitsee Kaupinkalliolla Tapiolassa.

Kuukausittain lippukuntamme hallitus kokoontuu päättämään tärkeistä asioista. Hallituksessa on 10 jäsentä.

TapMen toiminta ei rajoitu pelkästään koloiltoihin, vaan järjestämme paljon retkiä sekä kämpällemme Karhunpesälle että Nuuksioon erätaitoja kohentamaan.

Omien retkien lisäksi kannustamme kaikkia sudenpennuista johtajiin osallistumaan yleisesti järjestettäviin tapahtumiin, kuten Espoon Partiotuen järjestämiin partiotaitokilpailuihin Espoon Punaseen eli Punkkuun sekä nuoremmille tarkoitettuun Pinkkiin. Keväisin järjestämme partiotaitokilpailu Karhunkierroksen, joka on vuosien varrella saavuttanut suuren suosion kaikkien tapmelaisten kesken. Karhunkierroksessa suunnistetaan oman ryhmän kanssa ja se on entisen riihityksen kaltainen.

Joka kesä osallistumme kesäleirille. Leiri voi olla lippukunnan oma leiri, toisen lippukunnan kanssa järjestetty tai Tapiiri, Espoon Partiotuen, piirin tai kattojärjestön järjestämä suurempi leiri.

Myös johtajiston hyvinvointi on tietysti tärkeää ja siksi vain johtajille tarkoitettua ohjelmaakin järjestetään. Johtajiston ohjelmat koostuvat yleensä joko rentoutumisesta tai koulutuksesta.

Tapiolan Metsänkävijät kuuluu kattojärjestö Suomen Partiolaisiin (SP), Pääkaupunkiseudun partiolaiset -partiopiiriin (PäPa), Espoon Partiotukeen (EPT), Tapiiriin eli Tapiolan alueen lippukuntaryhmittymään sekä Suomen Metsänkävijöihin (SuMe).