TapMen johtajat lähtivät eeppiselle johtajaretkelle lippukunnan kämpälle eli Karhunpesälle. Heti perjantai-iltana ohjelmassa oli hohtogolfia pimeällä golf-kentällä (aka pomppuisella pellolla) ja sushien valmistusta. Sushien raaka-aineina johtajistolla oli riisin ohella mm. merilevää, lohta, avokadoa, kurkkua, porkkanaa ja wasabia.
![](https://www.tapme.fi/wp-content/uploads/2021/02/johtajaretki6.jpg)
![](https://www.tapme.fi/wp-content/uploads/2021/02/johtajaretki5.jpg)
Kun sushit oli dippailtu soijakastikkeessa ja syöty, oli vuorossa leffailta ja samaan aikaan, niille joita ei elokuvan katsominen kiinnostanut, korttipelejä. Myös nukkumista oli ohjelmassa.
![](https://www.tapme.fi/wp-content/uploads/2021/02/johtajaretki2.jpg)
Aamiaisen jälkeen siivottiin ja kunnostettiin kämppää kämppäisännän ohjeiden mukaan, ja kaikista kämpällä olevista tavaroista tehtiin inventaariota.
![](https://www.tapme.fi/wp-content/uploads/2021/02/johtajaretki4.jpg)
![](https://www.tapme.fi/wp-content/uploads/2021/02/johtajaretki1.jpg)
Lounaaksi oli maukkaita bratwurst-hodareita coleslawilla ja toisen retkenjohtajista hetken huumassa leipomia kaurakeksejä.
Huikean retken jälkeen tyytyväinen johtajisto vetäytyi Espoon suuntaan toipumaan.